Nutri Works Pro Recovery voittajan matkassa!

Urheilijayhteistyö Nutri Works & Joel Naukkarinen @rowingfinn

Jälleen saamme kertoa ihan huikeita uutisia! Soudun PM-kilpailut kisattiin viikonloppuna Tampereella. Nutri Works urheilija Joel Naukkarinen voitti Pohjoismaiden mestaruuden! M1x PM-kisan lisäksi Joel voitti myös 61st Tampere International Regatan yksikössä, M2- PM-kultaa, M2x PM-hopeaa ja M4x TIR-kultaa.

Valmentaja antaa soudussa urheilijalle palautusjuoman laiturissa heti kisan jälkeen, jo ennen loppuverryttelyä. Tämä on lajissa tärkeää. Palautusjuoman ajoituksen merkitys korostuu, mitä enemmän kilpailulähtöjä yhdelle päivälle tulee.

Joelin palautusjuoma on Nutri Works Pro Recovery, joka sisältää hiilihydraatteja, heraproteiinia, kreatiinia, glutamiinia ja lisättyjä haaraketjuisia aminohappoja (BCAA). Yhdessä näillä ravintoaineilla harjoituksen jälkeen nautittuna voidaan olettaa olevan tehokkaampi palautumista edistävä vaikutus kuin millään niistä yksinään. Pro Recovery on saatavana sekä Vadelman että Suklaanmakuisena ja 1 kg pakkauksessa ja erityisesti urheilijoiden suosimassa 2 kg pakkauksessa.