Kisafiiliksiä

Kisadieetti alkaa häämötellä loppuaan. Vielä viimeinen kova rypistys Santa Susannassa pidettäviä MM-kisoja varten on meneillään. On suuri kunnia päästä edustamaan Suomea!

Dieetti on pituutensa vuoksi ollut raskas. Kisavalmistautuminen alkoi jo viime vuoden lokakuussa tähdäten huhtikuun Fitness Classiciin. Ne kisat siirtyivät kesäkuulle ja itse harkitsin dieetin lopettamista. Siitä nyt sitten ei niin mahdottoman pitkä ollut syksyyn, joten päätin ottaa SM-kisan päätähtäimeksi. Kaikeksi iloksi myös Pohjoismaiden mestaruuskisat järjestettiin tänä vuonna Nordic Fitness Expon yhteydessä ja mukana oli myös oma kategoriani women’s physique.

Aina, kun lähden kilpailemaan, olen menossa taistelemaan ykköspaikasta! Nyt sitä ei hellinnyt, van tuloksena oli SM-pronssi ja PM-kisoista nelossija. Tottakai sijoitukset ovat aina hienoinen pettymys, jos ei saavuta omia tavoitteitaan. Kuitenkin, kun katsoin jälkikäteen omaa fysiikkaani ja esiintymistäni verrattuna muihin siinä kilpailijarivissä videolta, olen äärimmäisen tyytyväinen saavuttamiini sijoituksiin! Paremmin sijoittuneet olivat todella hyvällä fysiikalla ja esiintymisellä varusteltuja naisia, erityismaininta Ulpu Silvennoiselle, suomenmestarille, sekä Pohjoismaiden mestarille! Mahtava fysiikka ja mahtava persoona! Hän on täysin tittelinsä ansainnut ja on mahtava esimerkki urheilijasta.

Kilpailut ovat kilpailuja ja minä olen iloinen siitä, että women’s physique -rivissä on joka ikinen kerta ollut hyvä ilmapiiri ja naisten keskinäinen henki. Kannustamme toisiamme ja olemme aidosti iloisia toisten menestyksestä sekä myös pettyneitä toisten puolesta, jos joku epäonnistuu. Taas löytyi lisää tovereita tästä jengistä ja on mukava jatkossakin kisata ehkäpä heidän kanssaan samalla lavalla 🙂

Mitalista ja PM-finaalipaikasta olen todellakin onnellinen ja saimme valmentajani kanssa
parasta fysiikkaa minusta irti, mitä koskaan aikaisemmin olen saanut. Esiintymisessä itse hiukan munasin, en saanut kaikkea irti poseerauksissa. Aina tarvitsisi myös lisää massaa ja lisää kireyttä vartaloon tässä kategoriassa, mutta sitä tulee pitkäjänteisellä puurtamisella. Kaikki aikanaan 🙂 Suomessa on niin vähän kilpailijoita women’s physique -kategoriassa, joten kaiken mittaiset kilpailevat samassa sarjassa. Minä puolitoistametrisenä pätikkänä olen vähän siellä häntäpäässä, joten kasvetaan sitten leveyttä, kun pituutta ei pysty 😀 MM-kisaan pääsen omaan pituussarjaani, saapas nähdä ovatko sen kisan naiset lihaksistoltaan mallia: ”mahtuu pöydän alle seisomaan, muttei makaamaan”

Kivaa viikkoa! Minä nousen lavalle 6.11. yleisessä, sekä masters yli 35 v -sarjassa.

-Tanja