Suosikkituotteeni Tällä Hetkellä: Iso WorX Vanilja-Mustikka

Nykyään lähes kaikki tietävät, että proteiinia tarvitaan lihaskasvuun ja monia tuotteitakin mainostetaan proteiinipitoisuutensa vuoksi, jotta saataisiin urheilusta ja terveellisistä elämäntavoista huolta pitävien huomio kiinnitettyä! Eikä turhaan, sillä proteiinia todellakin tarvitsemme mm. lihaskasvuun ja moniin muihinkin kehon toimintoihin. Ei kuitenkaan liikaa ja itse haluan huolehtia, että saan päivittäin proteiinia laadukkaista lähteistä! Varsinkin mitä lähempänä kilpailut ovat tai kovempi treenikausi on käynnissä, sitä tärkemmäksi ravinnon laatu nousee.

Yksi laadukkaimmista proteiinin lähteistä urheilijalle ja itsestään huolta pitävälle on heraproteiini ja tämän ovat myös monet tutkimukset osoittaneet. Heraproteiinin aminohappoprofiili on yksi parhaista ja varsinkin Iso Worxin kaltainen laktoositon heraproteiini-isolaatti sopii lähes kaikille.

Heraproteiini tuli itselleni mukaan kuvioihin heti, kun aloitin käymään kuntosalilla aktiivisemmin nuoruuden voimistelu-uran jälkeen (eli noin vuosi 2009) ja parin vuoden päästä mukaan tulivat myös kovemmat tavoitteet, jolloin ravitsemuksen optimointi on tietenkin entistä tärkeämpää. Minulle kävi heti selväksi, että heraproteiini ja urheilu sopivat loistavasti yhteen ja jo ensimmäinen fitness-valmentajani avarsi, että treenin jälkeinen heraproteiini edistää palautumista ja lihaskasvua.

Nutri Worksin Iso Worx on tosiaankin urheilijalle täydellinen tuote, sillä se on mahdollisimman puhdasta proteiinia (laktoosi poistettu) ja näin imeytyvyys on loistava. Lisäksi pidän tuotteesta paljon siksi, että siinä ei ole käytetty keinotekoisia makeutus- tai väriaineita, vaan maku ja väri tulee luonnollisista lähteistä (stevia, marjajauheet jne.). Aiemmin stevialla makeutetuista proteiineista en ole niin välittänyt, mutta nämä ovat kyllä ihan käsi sydämellä todella hyviä ja kun näihin tottuu, niin aspartaamit ja muut maistuvat todella keinotekoisilta sekä liian makeilta.

Olen käyttänyt jo parin vuoden ajan Iso Worxia vaniljan ja suklaan makuisena, mutta nyt tämä uutuusmaku vanilja-mustikka nousi kyllä ehdottomasti uudeksi suosikiksi! Menee loistavasti sellaisenaan veden kanssa sekoitettuna tai raaka-aineena ihanissa smoothieissa tai ”raakajäätelöissä”.

Tässä onkin yksi lempi smoothiereseptini, joka on helppo, nopea sekä kaikille sopiva! Voit nauttia tämän esimerkiksi välipalana tai treenin jälkeen palautusjuoman sijaan.

Eevskun mustikkainen proteiinijäätelö

  • 1 kauhallinen Iso Worx Vanilja-mustikka
  • 100-200g jäisiä mustikoita
  • 1 jäinen banaani
  • Nesteeksi vettä tai kauramaitoa – lisää vain sen verran, että blenderi jaksaa pyörittää.

Pistä testiin ja totea itse, kuinka hyvää voi olla jokin näin yksinkertainen ja terveellinen!

Ihanaa syksyä kaikille ja nähdään Nordic Fitness Expossa!

Eevsku