NUTRI WORKS ISO WORKS -TUOTTEILLE ARVOSTETTU AVAINLIPPU-MERKKI

Nutri Works -tuotesarjan kaikki tuotteet suunnitellaan Suomessa. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja Ruotsissa. Sarja työllistää joukon suomalaisia ammattilaisia, joihin kuuluu yrittäjän lisäksi valmentaja/ravintoterapeutti, proviisori sekä elintarvikealan-, markkinoinnin ja graafisen suunnittelun ammattilaisia.

Kevät 2020 sai koko sarjan tiimin arvostamaan suomalaisuutta entistä enemmän. Niinpä tuotteille lähdettiin hakemaan merkkiä osoituksena suomalaisesta työstä. Avainlippu-merkkiä haettiin Nutri Works Iso WorX proteiineille ja se myönnettiin kesäkuussa 2020. Jatkossa kaikissa Nutri Works Iso WorX -proteiineissa tulee näkymään Avainlippu-merkki.

Olemme ylpeitä suomalaisen työn osuudesta Nutri Works -sarjassa ja haluamme jatkossakin panostaa siihen. Siksi mahdollisimman moni uusi Nutri Works -tuote tulee olemaan Suomessa suunniteltu ja valmistettu Avainlippu-tuote.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä yli 4500 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua.

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy.