Nutri Works 7-vuotta!

Siitä on nyt aika tarkalleen 7 vuotta, kun Nutri Works sarja lanseerattiin. Syy siihen oli selvä. Lisäravinnekauppias halusi luoda sarjan, jossa on loistava sisältö ja hyvä hinta. Anton kokosi ympärilleen alan huippuammattilaisten tiimin, sarjaa kehitettiin pitkään ja hartaudella, ja loputa ensimmäiset tuotteet olivat valmiit. Innokkaana maistelimme tuotteita, kunnes maut olivat loistavat tinkimättä lainkaan tuotteiden sisällöstä.

Sarja otettiin aivan loistavasti heti vastaan jo 7 -vuotta sitten! Tuotteita kokeiltiin, ihastuttiin ja siirryttiin käyttämään hyvin uskollisesti. Nöyränä ja innokkaana olemme ottaneet vastaan palautetta tuotteista ja kehitämme jatkuvasti uutuuksia toiveiden ja palautteiden perustella.

Konstailematon sisältö, tunnetut ja tutkitut raaka-aineet, ja selkeä valikoima ovat brändille ominaiset. Saamme eniten palautetta tuotteiden hyvästä mausta ja erinomaisesta hinta-laatusuhteesta eli juuri siitä, miksi brändi alunperin kehitettiin. Kotimaista brändiä arvostetaan paljon, ja olemmekin ylpeitä suomalaisuudestamme. Brändin parissa tekee töitä ihan mahtava – vaikka itse sanommekin – suomalaisten ammattilaisten tiimi. Myös kaikki Nutri Works urheilijat ovat suomalaisia, ovat oman lajinsa huippuja (tai kehittymässä kovaa vauhtia kohti huippua) ja ehdottomasti puhtaita urheilijoita, jotka ovat käyttäneet Nutri Works tuotteita, ihastuneet ja hakeneet sen jälkeen meille urheilijoiksi.

Kaikki Nutri Works tuotteet suunnitellaan ja kehitetään Suomessa. Kaikki lisäravinteet valmistetaan Ruotsissa tai Suomessa tuotteesta riippuen. Osalle Suomessa valmistetuista tuotteista on haettu ja myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Seitsemässä vuodessa on tapahtunut paljon ja Nutri Works -sarja on laajentunut erittäin kattavaksi. Brändiin kuuluu proteiinit ja palautusjuomat, markkinoiden kattavin valikoima aminohappoja, urheilijoiden tarpeisiin kehitetyt vahvat vitamiinivalmisteet sekä muut suositut ravintolisät. Kesän 2022 kynnyksellä lisäravinnevalikoima päivittyy ja laajenee entisestään. Nutri Works varustevalikoima on jatkuvasi kehittyvä ja asiakkaiden toiveisiin vastaava. Uutuuksia on luvassa pian varusteisiinkin!

Kiitos asiakkaat, kiitos yhteistyökumppanit. On ilo tehdä tätä matkaa Nutri Works sarjan parissa, yhdessä.