Pre Worx. Minun lempituotteeni tällä hetkellä!

Pre Worx treenilaturi on vuorotyöläisen pelastus! Yövuoro ja väsyttää. Edessä hirveä jalkatreeni. Annos Pre Worxiä virittää kropan äärimmilleen ja pyyhkäisee väsymyksen pois. Olen onnistunut treeniurani parhaimpiin harjoituksiin Pre worxin avulla! Täydellinen coctail OIKEASTI toimivia ainesosia tehostamaan pumppia, mentaalista irtiottoa, voimaa ja kestävyyttä! Sisältää: kofeiinia/guaranauutetta, beta-alaniinia, sitrulliinimalaattia, akg:tä, tauriinia, L-tyrosiinia, kreatiinia, niasiinia ja c-vitamiinia.

Makuna mustikka on 5/5! Ehdottomasti yksi parhaimpia, mitä olen maistanut. Se sekoittuu täysin ilman paakkuja, vaikka lasiin – ja pelkällä lusikalla. Pakkauskoko on 480 g, josta saa 30 annosta (á 16 g per annos). Kofeiinipitoisuus 160 mg per annos.

Ps: Latureita ei kannata ottaa jokaiseen treeniin, ainoastaan silloin, kun tunnet tarvitsevasi sitä. Itse pyrin käyttämään niitä yövuoroissa ja jalkatreeneissä. Jos jokaiseen harjoitukseen ottaa laturin, tuotteeseen saattaa tulla toleranssi ja silloin vaikutus ei ole enää sama. 2-3 annosta viikkoon on optimi.

-Jani