Fitness-glamouria!

Kuntosalikorttia hankkimista ennen on nykypäivänä aloitettava oman blogin kirjoittaminen ja tehtävä Facebookkiin oma ”urheilijaprofiili” ja tietysti myös instatili. Sitten kun nämä on tehty, on kuntosalikortin hankkimisen aika. Sitten vaan kuvia ja videoita virtaan niin että soi! Mikäli tuntuu tosi motivoituneelta, kun tovin on jo jaksanut treenata (ja ottaa kuvia), niin on aika siirtyä nextille levelille. Tämä tarkoittaa kisavalmennusta. Vaihtoehtoja valmentajaksi on useita: huippuvalmentajista täysiin puoskareihin. Hintahaarukkakin heittelee suhteellisen järkevistä summista ihan suoranaiseen aseettomaan ryöstöön asti.

No niin! Nyt on treenattu, on valmentaja ja kisatavoite. Tässähän ollaan oikein atleetteja sitten! Mitä siitä sitten, että lapsuudessa, nuoruudessa tai edes aiemmassa aikuisiässä ei ole tullut koskaan kilpaurheiltua? You can do it! Eihän se ole muuta kuin aloittaa. Vuoden verran pidetään ”offsiisonia” ja tehdään PALJON lihasta. Suomeksi syödään helvetisti (lue: liikaa) ja treenataan sikakovaa. Pakkohan siitä on tulosta tulla! On kisavuoden aika. Kehon aikaisemman rasvavaraston ja offsiisonilla kerätyn ihran takia ensimmäisestä kisadieetistä tulee pitkä. Todella pitkä.

Nyt kun ollaan oikein iäfbeebee –atleetteja, niin kyllähän tämän kilpaurheilun on myös aika maksaa itseänsä takaisin. Ei tähän tyhjän päiten rahaa syydetä! On aika hankkia sponsoreita! Mitä sitä sitten tarvitaan? Hmm.. No vaatteita, lisäravinteita ja joku kuntosalisponsori tietenkin! YES! Mitenkä näitä sitten hankitaan? Lähetetään viestiä firmoille, että nyt on tulossa kova atleetti. Näyttöjä ei vielä ole, mutta tulossa on. Somessa ollaan pirun aktiivisia ja kaikille tuotteille saadaan kyllä näkyvyyttä! Viikon päästä pientä snäppipätkää kun oma mummo juo gojimarja –smoothieta keinutuolissa ja kehuu vadelmia hyväksi. Instaan videota missä voi kokeneena peeteenä treenauttaa vaikka omaa sohvaperunapuolisoa jalkaprässin pudotussarjoilla. Hauskaa ja viihdettä!

Nyt kun ollaan ainakin kertaalleen saatu firmoille näkyvyyttä, niin täytyyhän kaiken olla ilmaista. Täytyy. Ei atleetit mistään sponssijutuista maksa. Ilmaiset treenit luottosalilla, ilmaiset lisäravinteet ja ilmaiset treenikledjut. Nyt enää tarvitsee uida se dieetti läpi ja kilpailla kunnialla. Ainakin kerran, sillä luovuttamaan tänne ei ole tultu. Kuka muu lähtisi vielä sponssaamaan, niin että saisi tuon päivätyönkin jättää pois?

Aikamoista glamouria tämä fitness?

Ville Jaakkola