SYKSYN HUIPPU-UUTUUDET: Ashwagandha ja Biotiini

Nutri Works Ashwagandha 300 mg, 120 vegekaps. 50 g sisältää aswagandhaa, josta voi olla hyötyä suorituskykyyn ja palautumiseen. Ashwagandha on adaptogeeni, jota on käytetty kautta aikojen tukemaan sekä fyysistä että henkistä suorituskykyä sekä vahvistamaan kehoa ja sen palautumista stressistä.

Nutri Works Aswagandha 300 mg on yksi markkinoiden vahvimmista aswagandhaa sisältävistä tuotteista. Yksi kapseli sisältää 300 mg aswagandha-uutetta, josta withanolideja vähintään 7 %.

Huomaathan, että yksi kapseli Nutri Works Aswagandhaa päivässä riittää. Pakkauksessa on siis 120 päivän (3 kk) annos.

Nutri Works Strong Biotin 5500 µg, 120 vegekaps. 57 g on vahva ja monipuolinen biotiinia, metioniinia ja sinkkiä sisältävä ravintolisä. Yksi kapseli sisältää 5500 µg biotiinia ja sen vaikutusta tukevaa metioniinia ja sinkkiä. Huomaathan, että yksi kapseli Nutri Works Strong Biotin-ravintolisää päivässä riittää 😊.

Biotiini ja sinkki edistävät hiusten ja ihon pysymistä normaaleina. Sinkki edistää kynsien pysymistä normaaleina.

Nutri Works -tuotteissa ei käytetä titaanidioksidia (E171) .

Euroopan komissio on EFSA:n lausunnon nojalla kieltänyt titaanidioksidin käytön lisäaineena elintarvikkeissa ja ravintolisissä.

EFSA on todennut lausunnossaan, ettei voida poissulkea mahdollisuutta, että titaanidioksidilla saattaisi olla haittavaikutuksia.