Strong Biotin 5500 ug

14.99 

(0,12 € / kpl)

Biotiini-metioniini-sinkkikapseli, Biotin-metionin-zinkkapsel

Osasto:

Kuvaus

Nutri Works Strong Biotin 5500 µg, 120 vegekaps. 57 g on vahva ja monipuolinen biotiinia, metioniinia ja sinkkiä sisältävä ravintolisä. Biotiini ja sinkki edistävät hiusten ja ihon pysymistä normaaleina. Sinkki edistää kynsien pysymistä normaaleina. Laktoositon, gluteeniton, GMO-vapaa ja hiivaton. Vegaaninen.

Lisätiedot

Pakkauskoko

120 kapselia

Suositeltava vuorokausiannos

1 kapseli. Ravintolisä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä kuivassa ja pienten lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad daglig dos

1 kapsel. Kosttillskott. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvara utom räckhåll för barn.

Vuorokausiannos sisältää

Biotin 5500 µg (11 000 %*), L-metionin 40 mg, zink 5 mg (50 %*)* av referensvärdet för det dagliga intaget

Daglig dos innehåller

Biotin 5500 µg (11 000 %*), L-metionin 40 mg, zink 5 mg (50 %*)* av referensvärdet för det dagliga intaget

Ainesosat

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), hyytelöimisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-metioniini, sinkkisitraatti, riisijauho, D-biotiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)

Ingredienser

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), geleringsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), L-metionin, zinkcitrat, rismjöl, D-biotin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid)

Markkinoija, maahantuoja

Nutrimarket Oy