Ashwagandha 300 mg

21.99 

Ashwagandhakapseli, Ashwagandhakapsel

Kuvaus

Nutri Works Ashwagandha 300 mg, 120 vegekaps. 50 g sisältää aswagandhaa, josta voi olla hyötyä suorituskykyyn ja palautumiseen.  Ashwagandha on adaptogeeni, jota on käytetty kautta aikojen tukemaan sekä fyysistä että henkistä suorituskykyä sekä vahvistamaan kehoa ja sen palautumista stressistä. Laktoositon, gluteeniton, GMO-vapaa ja hiivaton. Vegaaninen.

Lisätiedot

Pakkauskoko

120 kapselia

Suositeltava vuorokausiannos

1 kapseli. Ravintolisä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad daglig dos

För vuxna vid behov 1 kapsel. Kosttillskott. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvara utom räckhåll för barn.

Vuorokausiannos sisältää

Ashwagandha-uute 300 mg, josta withanolideja vähintään 7 %

Daglig dos innehåller

Ashwagandha-extrakt 300 mg varav withanolider minst 7 %

Ainesosat

Ashwagandha [rohtokoisio (Withania somnifera) -uute], hyytelöimisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), riisijauho, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)

Ingredienser

Ashwagandha [indisk ginseng (Withania somnifera) -extrakt], geleringsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), rismjöl, klumpförebyggande medel (kiseldioxid)

Markkinoija, maahantuoja

Nutrimarket Oy