Soy Lecithin

14.99 

Soijalesitiinijauhe / Sojalecitinpulver

Osasto:

Kuvaus

Nutri Works Soy Lecithin on 100 % valkaisematon lesitiinijauhe. Ei muita aineita. Soijalesitiini on luontainen, soijapavuista valmistettu ravintoaine, joka sisältää runsaasti terveydelle välttämättömiä rasvahappoja, kuten fosolipidejä. Fosfolipidi on solukalvojen rakennusaine. Nutri Works Soy Lecithin tuotteessa on erityisen paljon fosfolipidejä, 3,6 grammaa annosta kohden. Laktoositon, gluteeniton, GMO-vapaa ja hiivaton. Vegaaninen.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg (kilogramma)
Pakkauskoko

500 g

Suositeltava vuorokausiannos

1 mittalusikallinen (noin 5 g). Ota sellaisenaan tai sekoita jauhe nesteeseen, smoothieen tai ruokaan. Suositeltua annosta ei tule ylittää. Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad daglig dos

1 måttsked (ca 5 g). Du kan ta pulvret som sådant eller blanda det i vätska, smoothie eller mat. Kosttillskott. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvara utom räckhåll för barn.

Vuorokausiannos sisältää

Soijalesitiiniä 5 g
jossa fosfolipidejä 3,6 g
joista fosfatidyylikoliinia 1,2 g
Fosfatidyylietanoliamiinia 1 g
ja fosfatidyyli-inositolia 0,7 g

Daglig dos innehåller

Sojalecitin 5 g
varav fosfolipider 3,6 g
varav fosfatidylkolin 1,2 g
fosfatidyletanolamin 1 g
och fosfatidylinositol 0,7 g

Ainesosat

Valkaisematon SOIJAlesitiini

Ingredienser

Oblekt SOJAlecitin

Markkinoija, maahantuoja

Nutrimarket Oy