Hydra WorX

14.99

(29,98 € / kg)

Hiilihydraatti-elektrolyyttijauhe nesteytysjuomaa varten

Osasto:

Kuvaus

Nutri Works Hydra WorX on edistyksellinen hiilihydraatti-elektrolyyttijauhe nesteytysjuomaa varten, joka tukee ja parantaa nesteytystä, lihasten toimintaa sekä suorituskykyä urheilusuorituksen aikana. Hiilihydraatin lähteenä ovat hyvin imeytyvät, vatsaystävälliset syklinen dekstriini ja glukoosipolymeerit, joiden ansiosta se tarjoaa keholle pitkäkestoista energiaa. Tuote on rikastettu elektrolyyteillä, jotka auttavat palauttamaan neste- ja elektrolyyttitasapainon normaaliksi ja tehostavat palautumista. Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Kalium edistää lihasten normaalia toimintaa. Vesimelonijauhe auttaa nesteytyksessä ja antaa tuotteelle hennon vaaleanpunaisen värin. Hieman kirpeä, helposti juotavan makuinen. Ei sisällä makeutusaineita.
GMO-vapaa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Vegaani

 

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Ravintosisältö / 100 g

Energiaa 1440 kJ / 344 kcal, Rasvaa 0 g, Hiilihydraatteja 86 g, josta sokereita 5 g, Poteiinia 0 g, Suolaa 1,5 g. Elektrolyyttejä per annos (n. 23 g): magnesiumia 50 mg, potassiumia 115 mg, natriumia 345 mg 

Ainesosat

Syklinen dekstriini, glykoosipolymeerit (maissista), happamuudensäätöaineet (omenahappo, askorbiinihappo), natriumkloridi, vesimelonijauhe, kaliumkloridi, magnesiumsitraatti, kalsiumsitraatti, natriumsitraatti.

Suositeltava vuorokausiannos

Sekoita shakerissa 1 kukkura mittalusikallinen (noin 23 g) 5 dl vettä ja juo treenin aikana.

Pakkauskoko

500 g

Markkinoija, maahantuoja

Nutrimarket Oy