L-Tryptophan 100 %

21.99

(219,90 € / kg)

L-Tryptofaanijauhe / L-Tryptofanpulver

Osasto:

Kuvaus

Nutri Works L-Tryptophan 100 % on puhdas maustamaton L-tryptofaanijauhe. L-tryptofaani on yksi luonnon 20 yleisimmästä aminohaposta ja se on yksi kahdeksasta ihmiselle välttämättömästä aminohaposta, jota on saatava päivittäin ravinnosta. L-tryptofaania tarvitaan normaaliin kasvuun ja kehitykseen. Se on tärkein proteiinisynteesiin osallistuva aminohappo. L-tryptofaani on serotoniinin ja melatoniinin esiaste. WHO suosittelee tryptofaanin päiväannokseksi 3,5 mg painokiloa kohti. Esim. 70 kg:lle saantisuositus on 240 mg päivässä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Vegaani.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Pakkauskoko

100 g

Suositeltava vuorokausiannos

1 mittalusikallinen (noin 300 mg) 1-2 tuntia ennen nukkumaan menoa. Sekoita jauhe pieneen määrään nestettä tai ota sellaisenaan ja juo nestettä päälle.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad daglig dos

1 måttsked (ca 300 mg) 1-2 timmar före läggdags. Blanda pulvret i en liten mängd vätska eller ta det som sådant och drick någon vätska på. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Vuorokausiannos sisältää

L-Tryptofaania 300 mg

Daglig dos innehåller

L-tryptofan 300 mg

Ainesosat

L-Tryptofaani

Ingredienser

L-tryptofan

Maahantuoja, markkinoija

Nutrimarket Oy