Beta-Alanine 100 %

39.99

Beta-alaniinijauhe / Beta-alaninpulver

Osasto:

Kuvaus

Nutri Works Black Line Beta-Alanine 100 % on beeta-alaniinijauhetta. Ei muita aineita. Beeta-alaniinista on hyötyä etenkin kestävyyslajeissa. Beeta-alaniini vaikuttaa typpioksidin muodostumiseen. Se vaikuttaa myös maitohappojen muodostumiseen ja sillä on antioksidanttisia vaikutuksia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Vegaani.

Tietoa: Beta-alanine on herkkä lämpötilan ja ilmankosteuden vaihteluille, minkä takia se paakkuuntuu helposti. Paakkuuntuminen ei vaikuta tuotteen tehoon.

Nutri Works Black line – Tuotteet, jotka on suunniteltu erityisesti tavoitteellisen treenaajan tueksi. Nutri Works Black line sarjasta löydät 100% puhtaat ja laadukkaat lisäravinteet parhaaseen mahdolliseen hintaan. Nutri Works Black line – mukana matkallasi huipulle!

 

Lisätiedot

Paino 1 kg
Suositeltava vuorokausiannos:

1 mittalusikallinen (5 g) ennen treeniä. Sekoita jauhe lasilliseen vettä tai mehua. Beeta-alaniini aiheuttaa kihelmöivän ja pistelevän tunteen ihossa. Tunne on täysin normaali ja kestää puolesta tunnista tuntiin. Välttääksesi kihelmöinnin, voit nauttia päiväannoksen useina pieninä annoksina päivän aikana.
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Rekommenderad daglig dos:

1 måttsked (5 g) före träning. Blanda pulvret i ett glas vatten eller saft. Beta-alanin orsakar en pirrande och stickande känsla i huden. Känslan är helt normal och tar från halv till en timme. För att undvika den pirrande känslan, kan du ta dagsdosen i flera mindre doser under dagen.
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Vuorokausiannos sisältää:

Beta-alaniini 5 g

Daglig dos innehåller:

Beta-alanin 5 g

Ainesosat:

Beta-alaniini

Ingredienser:

beta-alanin

Pakkauskoko

1 kg

Maahantuoja, markkinoija

Nutrimarket Oy