TOIMITUSEHDOT

Tervetuloa ostoksille! Ennen tilaamista tutustuthan tilaus- ja toimitusehtoihimme. Tilatessasi verkkokaupastamme sitoudut noudattamaan laissa säädettyjä etäkaupan ehtoja. Emme myy etäkaupan sääntöjen mukaan alle 18 vuotiaille.  Kaupankäynnissä noudatetaan kuluttajaviraston verkkokauppiaille antamia kaupankäyntiohjeita.

1.TILAAMINEN

Tilauksen voi tehdä vain verkkokaupan tilauslomakkeella. Tilaaminen on helppoa: Siirrä haluamasi tuotteet ostoskoriin, siirry sitten kassalle, täytä yhteystietosi tilauslomakkeelle, valitse noutopiste, hyväksy toimitusehdot ja siirry maksupalveluun.

2. TOIMITUS

Toimitamme tilaukset 1-4 arkipäivän sisällä tilauksesta. Huom! yleiset juhlapäivät kuten joulu tai pääsiäinen voivat vaikuttaa toimitusaikaan). Joissakin tapauksissa tilattu tuote voi olla loppunut varastostamme, joka voi johtua virheestä varastosaldossamme. Tuotteen ollessa loppu, ilmoitamme siitä vastaanottajalle sähköpostitse. Puuttuva tuote hyvitetään tai toimitetaan myöhemmin. Verkkokauppa ei vastaa verkkokaupasta riippumattomista viivästyksistä toimituksissa.

Käytössämme on seuraavat Postin toimitustavat;  postipaketti ja pakettiautomaatti lähetykset.

Postin noutopaketti: Tilaus toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseesi. Saat saapuneesta lähetyksestä ilmoituksen tekstiviestinä puhelimeesi. Toimituskulu postin noutopaketille on 4,99€. Lähetyksen seuranta!

Pakettiautomaatti: Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saat saapuneesta lähetyksestä ilmoituksen tekstiviestinä ja sähköpostitse. Viestissä saat PIN-koodin jolla voit lunastaa tilauksesi valitsemastasi automaatista. Lähetystä säilytetään automaatissa 7vrk. Toimituskulu on 4,99€. Lähetyksen seuranta!

Huom! Yli 100€ tilaukste toimitetaan postikuluitta.

Postin palvelunumero yksityishenkilöille on 0200 71000 ja sähköposti [email protected]

3.MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Tuotereklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä meihin, maksuongelmissa maksupalvelun tarjoajaan. Käytössämme ovat seuraavat maksutavat:

​​​​​​Maksupalvelutarjoaja – Paytrail: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.  Paytrail Oyj, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Puhelin: 020 718 1830. Lue lisää: www.paytrail.com

4. TIETOTURVA JA HENKILÖTIEDOT

Mitkään luottokorttitietosi eivät tallennu verkkokauppaamme eikä mihinkään muuhunkaan tiedostoomme, koska tekemäsi maksusuoritus tapahtuu Luottokunnan suojatussa palvelussa. Luottokunta ja pankit suosittelevat ostamista Verified by Visa- todennetuista kaupoista.

Rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot tallentuvat erittäin hyvin suojattuun tietokantaamme. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin kolmannelle osapuolelle.

5. MUUT EHDOT

Mikäli asiakkaalla on kampanjakoodi, saa sillä kampanjan mukaisen alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Kampanjakoodeja ei voida yhdistää. Kampanjakoodia käyttäessäsi emme hyväksy mahdollisten kannustin- ja bonussivustojen bonuksia. MIkäli olet saanut kauppaamme alennuskoodin jossa alennus on määritelty euroina, voit hyödyntää alennuksen vain yhteen tilaukseen.

6. VAIHTO, PALAUTUS JA NOUTAMATON TILAUS

Tuotteillamme on 14vrk ilmainen palautusoikeus kaikissa kotimaan tilauksissa (kerta per tilaus). Pidätämme oikeuden laskuttaa noutamattomien pakettien toimitus- ja palautuskulut asiakkaalta. Noutamattomasta tilauksesta veloitetaan 4,99€ toimituskulu sekä 4,99€ palautuskulu.