Vitamin C

15.99 

(79,95 € / kg)

C-vitamiinijauhe / Vitamin C -pulver

Osasto:

Kuvaus

Nutri Works Vitamin C jauhe sisältää l-askorbiinihappoa eikä mitään muita aineita. C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Se edistää kollageenin normaalia muodostumista luuston, rustojen, ihon, hampaiden ja verisuonten normaalia toimintaa varten. Se edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen*. Lisäksi se edistää raudan imeytymistä. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja se edistää hermoston normaalia toimintaa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Vegaaninen. *Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla C-vitamiinia päivittäin 200 mg suositeltavan päiväsaannin lisäksi.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg (kilogramma)
Pakkauskoko

200 g

Suositeltava vuorokausiannos

1/2 mittalusikallista (noin 500 mg). Sekoita jauhe nesteeseen, smoothieen tai kylmään ruokaan. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad daglig dos

1/2 måttsked (ca 500 mg). Blanda pulvret i vätska, smoothie eller kall mat. Kosttillskott. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvara utom räckhåll för barn.

Vuorokausiannos sisältää

C-vitamiinia 500 mg (625 %*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Daglig dos innehåller

Vitamin C 500 mg (625 %*)
* av referensvärdet för det dagliga intaget

Ainesosat

L-askorbiinihappo

Ingredienser

L-askorbinsyra

Markkinoija, maahantuoja

Nutrimarket Oy