Triple Magnesium + B6

16.99 

(0,11 € / kpl)

Magnesiumsitraatti + B6 -kapseli / Magnesium-vitamin B6-kapsel

Osasto:

Kuvaus

Nutri Works Triple Magnesium + B6 on magnesium-B6-vitamiinikapseli, joka sisältää kolmea magnesiumin muotoa sekä B6-vitamiinia. Ravintolisä – kosttillskott.

Magnesimin muodot ovat: magnesiumsitraatti, magnesiumbisglysinaatti ja magnesiummalaatti. Magnesium ja B6-vitamiini on liikkujien keskuudessa erityisen suosittuja ravintolisiä, sillä ne vaikuttavat lihasten ja hermoston normaaliin toimintaan ja proteiiniaineenvaihduntaan. Yhdessä ne myös auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Lisätiedot

Pakkauskoko

120 kapselia

Suositeltava vuorokausiannos

2 vegekapselia. Suositeltua annosta ei tule ylittää. Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad daglig dos

2 kapslar. Kosttillskott. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvara utom räckhåll för barn.

Vuorokausiannos sisältää

magnesiumia 250 mg (67 %*)
B6-vitamiinia 6 mg (429 %*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Daglig dos innehåller

magnesium 250 mg (67 %*)
vitamin B6 6 mg (429 %*)
* av referensvärdet för det dagliga intaget

Ainesosat

sitruunahapon magnesiumsuolat, magnesiumbisglysinaatti, magnesiummalaatti, hyytelöimisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), riisijauho, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pyridoksiinihydrokloridi

Ingredienser

magnesiumsalter av citronsyra, magnesiumbisglycinat, magnesiummalat, geleringsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), rismjöl, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), pyridoxinhydroklorid

Markkinoija, maahantuoja

Nutrimarket Oy