Taurine 1000mg +B6 vegekaps.

14.99 

Tauriini-B6-vitamiinikapseli, ravintolisä
Taurin-vitamin B6-kapsel, kosttillskott

Osasto:

Kuvaus

Nutri Works Taurine + B6 sisältää tauriinia ja B6-vitamiinia toivotussa kapselimuodossa. Pakkaus sisältää 90 vegekapselia.

Tauriini on aminohappo, joka ei osallistu proteiinisynteesiin. 2 kapselia sisältää 1000mg tauriinia ja 100% B6-vitamiinin päivittäisestä saantisuosituksesta.

B6-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja veren punasolujen muodostumista, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, hormonitoiminnan säätelyä ja hermoston normaalia toimintaa. B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

 

Lisätiedot

Paino 0.083 kg (kilogramma)
Suositeltava vuorokausiannos:

2 kapselia
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad daglig dos

2 kapslar
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.Förvara utom räckhåll för barn.

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää

L-tauriini 1000 mg
B6-vitamiini 1,4 mg (100 %*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Daglig dosen (2 kaps.) innehåller

L-taurin 1000 mg
vitamin B6 1,4 mg (100 %*)
* av referensvärdet för det dagliga intaget

Ainesosat

L-tauriini, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), maltodekstriini (maissi), hyytelöimisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (kalsiumfosfaatit), pyridoksiinihydrokloridi

Ingredienser

L-taurin, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), maltodextrin (majs), geleringsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kalciumfosfater), pyridoxinhydroklorid

Markkinoija,maahanhuoja

Nutrimarket Oy