Strong Vitamin D3

9.99 

D-vitamiinitabletti / Vitamin D-tablett

Osasto:

Kuvaus

Nutri Works Strong Vitamin D3 on vahva D3-vitamiinitabletti. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Se edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja luiden pysymistä normaalina. D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa. D-vitamiinin saantisuositus aikuisille on 10 µg/vrk. Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on määritellyt D-vitamiinin turvallisen ylärajan, joka on aikuisille 100 µg/vrk. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.

Lisätiedot

Paino 0.03 kg (kilogramma)
Pakkauskoko

100 tabl.

Suositeltava vuorokausiannos

1 tabletti. Ravintolisä. Suositeltua annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad daglig dos

1 tablett. Kosttillskott. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvara utom räckhåll för barn.

Vuorokausiannos sisältää

D-vitamiinia 100 µg (2000 %*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Daglig dos innehåller

Vitamin D 100 µg (2000 %*)
* av referensvärdet för det dagliga intaget

Ainesosat

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), kolekalsiferoli

Ingredienser

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), kolekalciferol

Maahantuoja, markkinoija

Nutrimarket Oy