MSM + C

12.99 

Metyylisulfonyylimetaani-C-vitamiinijauhe / Metylsulfonylmetan-Vitamin C-pulver

Kuvaus

Nutri Works MSM + C sisältää metyylisulfonyylimetaania (MSM), C-vitamiinia sekä molybdeeniä jauheena.
MSM on vesiliukoinen, orgaaninen rikkiyhdiste, jota esiintyy luonnostaan kehossa. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Molybdeeni edistää normaalia rikkiaminohappoaineenvaihduntaa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Vegaaninen.

Lisätiedot

Pakkauskoko

300 g

Suositeltava vuorokausiannos

3 mittalusikallista (noin 3100 mg). Voit ottaa päiväannoksen kerralla tai jakaa sen kahteen annokseen. Sekoita jauhe pieneen määrään nestettä tai ota sellaisenaan ja juo nestettä päälle. MSM:llä on piristävä vaikutus, joten sitä ei suositella käytettäväksi juuri ennen nukkumaanmenoa. Suositeltua annosta ei tule ylittää. Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad daglig dos

3 måttskedar (ca 3100 mg). Du kan ta dagsdosen på en gång eller dela upp den på två gånger. Blanda pulvret i en liten mängd vätska eller ta det som sådant och drick någon vätska på. Kosttillskott. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvara utom räckhåll för barn.

Vuorokausiannos sisältää

MSM 3000 mg
C-vitamiini 150 mg (187 %*)
Molydbdeeni 240 ug (480 %*)
*%vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Daglig dos innehåller

MSM 3000 mg
Vitamin C 150 mg (187 %*)
Molydbdeni 240 ug (480 %*)
* av referensvärdet för det dagliga intaget

Ainesosat

Metyylisulfonyylimetaani, L-askorbiinihappo, natriummolybdaatti

Ingredienser

Metylsulfonylmetan, L-ascorbinsyra, natriummolybden

Markkinoija, maahantuoja

Nutrimarket Oy