Keto worx Meal

27.99

Suklaanmakuinen ateriankorvike

Osasto:

Kuvaus

Nutri Works Keto WorX Meal on ketogeeniseen ja VHH-ruokavalioon suunniteltu suklaanmakuinen ateriankorvike. Se sisältää optimaalisessa suhteessa rasvaa ja proteiinia ja vain vähän hiilihydraatteja. Annos sisältää 17,3 g rasvaa, 17 g proteiinia ja vain 2,8 g hiilihydraatteja, josta ainoastaan 0,3 g on sokereita. Proteiinin lähteenä on herneproteiini ja naudan kollageenipeptidit. Rasvan lähteenä on MCT-jauhe, jonka lähteenä on kookosöljy, sekä kookosmaito. Makeahkon makuinen, suklaisen kaakaomainen ja hennosti kookokselta maistuva juoma on suorastaan herkku.

Makeutettu stevialla.

Tuotteelle on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Lisätiedot

Ravintosisältö / 100 G:

Energia 2165/517 kJ/kcal, rasva 38,5 g, josta tyydyttyneitä 20,7 g, hiilihydraatit 6,2 g, josta sokereita 0,7 g, ravintokuitu 8,2 g, proteiini 37,8 g, suola 0,8 g          

Ainesosat:

Herneproteiini, MCT-jauhe [kookosöljy, liukoinen maissikuitu, natriumkaseinaatti (maidosta)], emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), naudan kollageenipeptidit, kaakaojauhe (12 %), luontaiset aromit, kookosmaito, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaine (stevioliglykosidi).

Suositeltava vuorokausiannos

Sekoita 3 mitallista jauhetta (noin 45 g) noin 3 dl vettä shakerissä.

Pakkauskoko

500 g

Markkinoija, maahantuoja

Nurrimatket Oy