GREEN TEA

12.99

(0,10 € / kpl)

Vihreäteetabletti / Grönt te -tablett

Kuvaus

Nutri Works Green Tea on vihreä tee -uutetabletti, joka sisältää runsaasti vahvaa kasviantioksidanttia, EGCG:tä ja kofeiinia, jota teen kyseessä ollessa kutsutaan myös teiiniksi. Kofeiini on keskushermostoa stimuloiva ja piristävä aine. Vihreä tee sisältää jopa 10 kertaa enemmän veteen liukenevia polyfenoleja kuin musta tee. Vihreästä teestä on hyötyä laihduttajille ja kehon rasvapitoisuutta seuraaville. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Vegaani.

Lisätiedot

Paino 0.096 kg
Pakkauskoko

120 tabl.

Suositeltava vuorokausiannos

1 tabletti
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Rekommenderad daglig dos

1 tablett
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Rekommenderas inte för barn, gravida kvinnor eller personer känsliga för koffein. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Vuorokausiannos sisältää

Vihreä tee -uutetta 500 mg, josta EGCGtä (epigallokatekiinigallaattia) 300 mg.

Daglig dos innehåller

Grönt te -extrakt 500 mg, varav EGCG (epigallokatekingallat) 300 mg, och koffein10 mg

Ainesosat

Vihreä tee -uute, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Ingredienser

Grönt te -extrakt, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid)

Maahantuoja, markkinoija

Nutrimarket Oy