Collagen & Biotin WorX

32.99

(131,96 € / kg)

kollageeni-hyaluronihappo-vitamiinijauhe / Kollagen-hyaluronsyra-vitaminpulver

Osasto:

Kuvaus

Nutri Works Collagen & Biotin WorX on kollageeni-hyaluronihappo-vitamiinijauhe ihon hyvinvointiin. Biotiini ja sinkki edistävät ihon ja hiusten pysymistä normaalina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. C-vitamiini ja sinkki edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Kollageeni on tukikudoksen yleisin säiemäinen proteiini. Sitä esiintyy mm. luustossa, rustossa, jänteissä, ihossa ja elinten ympärillä. Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaan kehossa. Se on sokerilaji, glykosaminoglykaani, jolla on kyky sitoa itseensä suuri määrä vettä. Kehossa se siis sitoo vettä ja muodostaa geelimäistä ainetta, joka toimii voiteluaineena sekä iskuja vaimentavana täyteaineena ihossa olevien elastisten kuitujen (kollageeni ja elastiini) välissä, sekä nivelissä, keuhkoissa ja lihaksissa. 50 prosenttia kehon hyaluronihaposta on ihossa. Laktoositon, gluteeniton, GMO-vapaa ja hiivaton.

Tuotteelle on myönnetty arvostettu Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Lisätiedot

Suositeltava vuorokausiannos:

1,5 mittalusikallista (noin 8,3 g)
Saattaa sisältää jäämiä soijasta. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Rekommenderad daglig dos:

1,5 måttskedar (ca 8,3 g)
Kan innehålla rester av soja. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Vuorokausiannos sisältää:

Kollageeni 8 g, hyaluronihappo 100 mg, C-vitamiini 100 mg, biotiini 500 µg, sinkki 10 mg

Daglig dos innehåller:

kollagen 8 g, hyaluronsyra 100 mg, vitamin C 100 mg (125 %*), biotin 500 µg (1000 %*), zink 10 mg (100 %*), * av referensvärdet för det dagliga intaget

Ainesosat:

Hydrolysoitu kalakollageeni, L-askorbiinihappo, natriumhyaluronaatti, sinkkiglukonaatti, D-biotiini

Ingredienser:

Hydrolyserat fiskkollagen, natriumhyaluronat, L-askorbinsyra, zinkglukonat, D-biotin

Pakkauskoko

250 g

Markkinoija, maahantuoja

Nutrimarket Oy