Beta-Alanine 100 %

14.99 

Beeta-alaniinijauhe / Beta-alaninpulver

Osasto:

Kuvaus

Nutri Works Beta-Alanine 100 % on beeta-alaniinijauhetta. Ei muita aineita. Beeta-alaniinista on hyötyä etenkin kestävyyslajeissa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Vegaaninen.
Tietoa: Beta-alanine on herkkä lämpötilan ja ilmankosteuden vaihteluille, minkä takia se paakkuuntuu helposti. Paakkuuntuminen ei vaikuta tuotteen tehoon.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg (kilogramma)
Pakkauskoko

1 kg, 200 g

Suositeltava vuorokausiannos

Sekoita yksi mittalusikallinen (5 g) lasilliseen vettä tai mehua. Beta-alaniini aiheuttaa kihelmöivän ja pistelevän tunteen iholla. Tunne on täysin normaali ja kestää puolesta tunnista tuntiin. Välttääksesi kihelmöinnin, voit nauttia päiväannoksen useina pieninä annoksina päivän aikana. Ravintolisä. Suositeltua annosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad daglig dos

1 måttsked (5 g) före träning. Blanda pulvret i ett glas vatten eller saft. Beta-alanin orsakar en pirrande och stickande känsla i huden. Känslan är helt normal och tar från halv till en timme. För att undvika den pirrande känslan, kan du ta dagsdosen i flera mindre doser under dagen. Kosttillskott. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvara utom räckhåll för barn.

Vuorokausiannos sisältää

Beta-alaniini 5 g

Daglig dos innehåller

Beta-alanin 5 g

Ainesosat

Beta-alaniini

Ingredienser

beta-alanin

Maahantuoja, markkinoija

Nutrimarket Oy