Janina KokkoVoimanosto

Nuorten Varuste voimanosto SM 1 / 2019 / -72kg
Nuorten Klassinen voimanosto SM 2 / 2019 / -72kg
Body fitness junior SM 3 / 2016 / -163cm

Janina on vuonna 97-syntynyt, Ruokolahtelainen iloinen, avoin ja positiivinen voimanostaja. Hän on luonteeltaan periksiantamaton ja itsensä ylittäminen on hänelle arkipäivää!

Janinalta löytyy 13-vuoden yleisurheilutausta, sekä muutaman vuoden Body Fitness tausta. Hän päätti vaihtaa lajia Klassiseen voimanostoon 2019 vuoden lopulla, vaikka voimaharjoittelu taustaa ei ollut vasta takana kuin muutama kuukausi. ”Olen aina tuntenut oloni kotoisaksi ja vahvaksi, kun pääsen salilla nostamaan isoja rautoja, hän tuumii.”

Janinan kilpailuvietti kasvoi, kun hän sijoittui ensimmäisissä nuorten SM kisoissa hopealle. Heti parin viikon päästä Kokko kilpailikin Varuste voimanostajien seassa, josta kotiin lähti omien ennätysten kera SM kulta! Janina ylitti myös nuorten MM-tulosrajan. Niimpä hänen nälkä kasvoi syödessä ja pian olikin nuorten MM-kisat Ruotsissa. Janina kisaili myös vuonna 2019 yleisen sarjan voimanoston SM- kisoissa Ylitorniossa, sekä yleisen sarjan EM-kisoissa Italiassa. Vuosi 2020 ollaan palauteltu kroppaa ja kehitetty itseä, sekä valmistauduttu uusiin koitoksiin, Kokko tuumailee pieni pilke silmäkulmassa!

Janinan päivät koostuvat läheisten kanssa yhdessä olosta, lenkkeilystä, kuntosaliharjoittelusta, sekä hyvän ruuan kokkaamisesta.

0