Janina KokkoBody Fitness Junior

Janina Kokko on harrastanut yleisurheilua 13 vuotta, mutta kiinnostus vaihtui kuntosalilla treenaamiseen 4 vuotta sitten. Intohimon treenaukseen tai lähinnä lajin vaihtoon Janina sai sairastettuaan mycoplasman. Silloin pituushyppy treenit olivat koetuksella kun ei voinut tehdä lajille ominaisia sykettä nostattavia harjoituksia. Aina urheilua harrastaneena, jotain kevyttä liikuntaa täytyi saada ja Janina aloitteli kevyesti salilla, josta kipinä sitten lajiin syttyi.

Keväällä 2016 Janina kilpaili nuorten SM body fitness kilpailuissa ja sijoittui SM 3 pronssille. Alun perin ajatuksena oli kisata vasta viime syksynä, mutta kisat aikaistuivat, sillä kehitystä oli tullut lyhyessä ajassa paljon. Valmentaja päätti aikaistaa kisoja. Janinan seuraavat kilpailut ovat edessä tänä syksynä. Hänellä on tarkat tavoitteet minkä eteen tehdään päivittäin hurjasti työtä, sillä mikään ei tule ilmaiseksi. Mikään ei myöskään tapahdu hetkessä, vaan täytyy olla pitkäjänteisyyttä ja sitä tältä nuorelta tytöltä löytyy. Janina rakastaa treenata kovaa ja elää terveellisesti sekä haastaa itseään aina kovempaan suuntaan. Hän on erittäin motivoitunut ja positiivinen urheilija.

Janinalla on kova tahto menestyä ja näyttää mitä kovalla työllä voi saavuttaa. Ja ennen kaikkea, hän haluaa tuoda esiin urheilun kautta saadun hyvän olon ja jakaa sitä myös muille. Janinan tavoitteena on olla hyvä esimerkki nuorille ja kaikenlaisille liikkujille terveestä urheilusta, terveys etusijalla. Tätä ei tehdä pelkästään kilpaurheilun takia, vaan myös oman tämän hetkisen sekä myös tulevaisuuden terveyden ylläpitämiseksi.

0