Janina KokkoVoimanosto

Nuorten Varuste voimanosto SM 1 / 2019 / -72kg
Nuorten Klassinen voimanosto SM 2 / 2019 / -72kg
Body fitness junior SM 3 / 2016 / -163cm

Janina on vuonna 97-syntynyt, Imatralainen iloinen, avoin ja positiivinen voimanostaja. Hän on luonteeltaan periksiantamaton ja itsensä ylittäminen on hänelle arkipäivää. Janinalta löytyy 13-vuoden yleisurheilutausta, sekä muutaman vuoden body fitness tausta. Hän päätti vaihtaa lajia Klassiseen voimanostoon viimevuoden lopulla, vaikka voimaharjoittelu taustaa ei ollut kuin muutama kuukausi. ”Olen aina tuntenut oloni kotoisaksi ja vahvaksi, kun pääsen salilla nostamaan isoja rautoja, hän tuumii.”

Janinan kilpailuvietti kasvoi, kun hän sijoittui ensimmäisissä nuorten SM kisoissa hopealle. Heti parin viikon päästä Kokko kilpaili Varuste voimanostajien seassa, josta kotiin lähti omien ennätysten kera SM kulta. Janina ylitti myös nuorten MM-tulosrajan. Seuraavat kisat eli yleisen sarjan Sm ovat maaliskuussa 2019 Ylitorniossa, johon on omat tavoitteet asetettuna.

Janinan päivät koostuvat voimaharjoittelusta, hyvän ruuan kokkauksesta, opiskelusta, sekä läheisten ja kavereiden kanssa hengailusta.

0